صفحه اصلی لیست وبینارهای زنده یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز
یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز

تاریخ

27 شهريور 1399 - 20 مهر 1399
رویداد برگزار شده و به پایان رسیده است!

زمان

7:00 بعدازظهر - 9:00 بعدازظهر

هزینه

35,000,000 ریال

یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز

یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز

وقتی کلمه “آرتروز” را می شنوید، احتمالاً به یاد افراد مسن با درد مفصل می افتید. اما آرتروز در واقع می تواند در افراد جوان تر (حتی کمتر از ۲۰ سال) نیز ظاهر شود.

این عارضه اغلب در مفاصلی که زیاد بکار گرفته می شوند (مانند انگشت و مچ دست ها، زانو ها، مچ پاها، کمر و ستون فقرات) شایع تر است و باعث فرسایش تدریجی غضروف های بین مفصلی (که مانند بالشتک مفاصل را از ساییدگی بر روی یکدیگر مصون می­دارند) می شود.  با گذر زمان و عدم رسیدگی و تصحیح عادت های نادرستی که منجر به ایجاد آرتروز می­شوند، التهاب مفاصل افزایش یافته و باعث محدود شدن دامنه حرکت، درد، سفتی و تورم می شود. در موارد شدید فرد مجبور به عمل جراحی جهت حفظ روال طبیعی زندگی خود خواهد شد.

در جوانان آرتروز به طور معمول، مفاصلی که متحمل وزن بدن هستند را هدف قرار می دهد (زانوها، باسن و مچ پاها) زیرا این مفاصل تحت تأثیر آسیب های ورزشی و چاقی قرار می گیرند.

دانستن حقایق عارضه آرتروز می تواند مفاصل شما را نجات دهد.

آرتروز چه بخش های دیگر بدن را درگیر می کند؟

آرتروز نوع خاصی از التهاب مفصل است که به خصوص در استخوان های پایین بدن (پایین تنه) رخ می دهد. این بخش های بدن شامل:

  • لگن: لگن استخوان بزرگ و پُلک‌شکل است که با ستون فقرات در نقطه‌ای به نام استخوان خارجین (sacroiliac joint) پشت سمت راست و چپ لگن به هم پيوسته است. لگن نيز با استخوان‌های ران در نقطه‌ای به نام استخوان لگن- ران (hip joint) در جلو سمت راست و چپ لگن به هم پيوسته است.
  • زانو: زانو نقطه‌ای است که استخوان‌های ران و ساق به هم متصل می شوند. زانو شامل سه مفصل است: مفصل فموروتیبیال (femorotibial joint) که بین استخوان ران و استخوان ساق قرار دارد، مفصل فموروپاتلار (femoropatellar joint) که بین استخوان ران و پاتلا (patella) یا استخوان زانو قرار دارد، و مفصل پروکسیمال تیبیوفیبولار (proximal tibiofibular joint) که بین استخوان ساق و استخوان فیبولا (fibula) قرار دارد.
  • مچ پا: مچ پا نقطه‌ای است که استخوان‌های ساق و پا به هم متصل می شوند. مچ پا شامل دو مفصل است: مفصل تالوکرونیال (talocrural joint) که بین استخوان ساق و استخوان تالوس (talus) قرار دارد، و مفصل ساب‌تالر (subtalar joint) که بین استخوان تالوس و استخوان کعب (calcaneus) قرار دارد.

آرتروز باعث فرسایش غضروف های بین این مفاصل می شود که نقش یک بالشتک لغزنده را بر عهده دارند. غضروف ها باعث می شوند که استخوان ها روی هم لغزش نکنند و از تکانه های حرکت جذب شوند. آرتروز باعث می شود که غضروف ها نازک و ترک خورده شوند و در نهایت از بین بروند. این باعث می شود که استخوان ها روی هم ساییده شده و زائده های استخوانی به نام اُستئوفیت (osteophyte) ایجاد شود. این عمل باعث درد، التهاب، تورم، سفتی و کاهش حرکت در مفاصل مبتلا می شود.

یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز
یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز
یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز

آشنایی با مدرسین دوره یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز

یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز

خانم استاد مایا ماچوه مدیر باشگاه ورزشی یوگا پیام مهر، از باشگاه های با سابقه و جزء یکی از قدیمی ترین مراکز شناخته شده یوگا در سطح کشور می باشد.

خانم مایا متولد شهر احمدآباد از ایالات گجرات هند هستند. ایشان در شهر پونای هند بزرگ شده اند. آموزش های اولیه و بنیادین یوگا را نزد مادرشان آموختند و قبل از آشنائی با دکتر ساعد احمدی و آمدن به ایران از محضر مربیان و اساتید متعددی در یوگا سود بردند.

بیوگرافی کامل مدرس

یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز

دکتر آرش حسین نژاد دوره دکتری عمومی در رشته پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی تهران سپری کرد و تحصیلات تکمیلی خود را در رشته دکتری تخصصی ژنتیک به پایان رسانید و سپس به‌عنوان عضو هیات‌ علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز به کار کرد.

دکتر حسین نژاد در سال ۱۳۸۳ بعنوان محقق برگزیده جشنواره رازی انتخاب گردید و سپس به عضویت بنیاد نخبگان در آمد. دکتر حسین نژاد موفق به اتمام سه دوره پسا دکتری در دانشگاه هاروارد در زمینه مهندسی بافت و زمینه اندوکرینولوژی در دانشگاه بوستون و در زمینه ژنتیک پزشکی در دانشگاه میامی گردید.

بر اساس آمار سایت گوگل اسکولار، ایشان تاکنون بیش از ۴۰۰ مقاله فارسی و انگلیسی تالیف کرده که بیش از ۶۳۰۰ بار مورد استناد قرار گرفته و بر اساس آمار سایت معتبر وب ساینس ۱۹۶ انگلیسی نگارش نموده که در مجموع ۲۳۰۰ بار مورد استناد قرار گرفته است. حسین نژاد در حال حاضر استادیار گروه اندوکرینولوژی دانشگاه بوستون بوده و شاخص اچ‌ایندکس او برابر ۲۲ است. حسین نژاد در زمینه بیماری های استخوان و مفاصل، سندرم های ژنتیکی و ویتامین D پژوهش‌های مختلفی داشته است.

وبینار یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز برگزار شده است، جهت دسترسی به فایل های ضبط شده این دوره با واتساپ مرکز در ارتباط باشید:

یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز
یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز
آنچه در کارگاه یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز فرا می گیرید
آشنایی با انواع آرتروز و شناسایی علائم آنها

در این بخش به بررسی انواع مختلف آرتروز (آرتریت روماتوئید و استئوآرتریت) و تفاوت بین آرتریت التهابی و غیر التهابی می پردازیم. علائم آرتروز بسته به نوع آن متفاوت است و می‌تواند به تدریج یا ناگهانی ایجاد شود.

آشنایی با مهم ترین راه های پیشگیری از بروز عارضه آرتروز

پیشگیری بهتر از درمان است. در این گارگاه با روش های پیشگیری و راه های درمان طبیعی آرتروز آشنا می شویم. برخی از سوالات مهمی که در این بخش پاسخ داده می شوند:

  • تاثیر افزایش سن و احتمال بروز این عارضه چه میزان است؟
  • کنترل وزن و تاثیرات آن بر آرتروز چگونه است؟
  • چگونه با سابقه آسیب مفاصل از بروز آرتروز جلوگیری کنیم؟
  • استفاده بیش از حد از مفاصل در ورزش و کارهای روزانه را چگونه کنترل کنیم؟
  • تاثیر استعداد ژنتیکی بر این عارضه چه میزان می باشد؟
  • و…
آشنایی با یوگا درمانی و تاثیرات آن بر آرتروز

هدف از یوگا درمانی در آرتروز، کنترل درد و به حداقل رساندن آسیب مفاصل است.

انجام آساناهای موجود در سیکل های درمانی ویژه در سیکلیک یوگا، انعطاف پذیری رباط و تاندن اطراف مفصل را  افزایش داده، ماهیچه‌ها را تقویت و گردش خون در بافت‌ها را آسان‌تر می‌کند.

در این کارگاه با  هفت سیکل “درمان-آرتروز” به شیوه سیکلیک یوگا آشنا  می شویم. این سیکل ها به تفصیل و با جزوه و تصاویر ارائه می شوند و عبارت اند از:

  • سیکل بهبود درد آرتروز زانو
  • سیکل بهبود درد آرتروز لگن
  • سیکل بهبود درد آرتروز کمر
  • سیکل بهبود درد آرتروز شانه
  • سیکل بهبود درد آرتروز گردن
  • سیکل بهبود درد آرتروز آرنج
  • سیکل بهبود درد آرتروز مچ دست و انگشتان

علاوه بر آن به روش های مراقبت از خود در زندگی روزمره (نوع فعالیت، تغذیه سالم، کنترل استرس، محافظت از مفاصل، تقویت سیستم ایمنی و …)  خواهیم پرداخت.

توصیه های طب آیورودا  برای پیشگیری و درمان آرتروز

طب سنتی آیورودا، برای حفظ سلامتی استخوان ها و مفاصل توصیه های ویژه ای دارد و برای کنترل آرتروز رژیم غذایی خاصی را پیشنهاد می کند. در این دوره با چند رژیم غذایی آیورودیک آشنا می شویم که به واسطه آن می‌توان از بروز این عارضه جلوگیری نمود و یا در صورت ابتلا، زندگی طبیعی و روزمره را مدیریت کرد.

آشنایی با روش های تشخیص و درمان آرتروز

همچنین در این کارگاه روش های مطرح پزشکی نوین برای تسکین درد و درمان آرتروز، انواع داروهای ضدالتهاب، مسکن‌ها، داروهای غیراستروئیدی، کورتیکواستروئیدها و داروهای ضدروماتیسمی، عمل جراحی، ترمیم مفصل، جایگزینی مفصل، فیوژن (خشک‌ کردن) مفصل را بررسی خواهیم کرد.

سوالات پرتکرار یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز

وبینار یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز برای تمام افراد در تمام سنین و جنسیت مناسبت می باشد و محدودیتی برای شرکت وجو ندارد. داشتن پیش زمینه یوگا به شما در درک بهتر مفاهیم حرکتی و آسناهای مطرح شده کمک خواهد کرد.

بله، دوره یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز شامل ۲۵ امتیاز بازآموزی می باشد.

بله، شامل گواهی شرکت در دوره قابل استعلام در وب‌ سایت پیام مهر می شود.

هنرجویانی که ثبت نام دلاری دارند گواهی از انجمن سیکلیک یوگا کانادا نیز دریافت خواهند کرد.

بله. جهت تهیه ضبط شده وبینار با واتساپ مرکز در ارتباط باشید.

۱۰ جلسه ۲ ساعته و مجموعاً ۲۰ ساعت آموزش. (جلسات گاهاً ممکن است بیش از ۲ ساعت طول بکشند)

وبینار یوگا تراپی پیشگیری بهبود و کنترل عوارض آرتروز برگزار شده است، جهت دسترسی به فایل های ضبط شده این دوره با واتساپ مرکز در ارتباط باشید:

×

وقت بخیر 🧘

×